Το Φυσικοθεραπευτικό μας Κέντρο με την επωνυμία ΦΡΙΛΙΓΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

βρίσκεται στη οδό Αλέκου Παναγούλη 50 & Λ.Ηρακλείου 289-291, στο κέντρο της Ν. Ιωνίας (3ος όροφος).

Ο χώρος μας είναι 160 τ.μ. και διαθέτει πλήρη υλικοτεχνική υποδομή και οι ώρες λειτουργίας είναι πρωινές 8:00-14:00 και απογευματινές 15:00-21:00.

Το Φυσικοθεραπευτήριο μας είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥ, τα υπόλοιπα ταμεία καθώς και με ιδιωτικές ασφάλειες.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ζητήσουμε σπουδαστές με την ειδικότητα Βοηθός Φυσικοθεραπείας για να κάνουν την πρακτική άσκηση στον χώρο μας, είτε πρωινές είτε απογευματινές ώρες. Η πρακτική άσκηση των σπουδαστών σας περιλαμβάνει τα κάτωθι:

1. Λειτουργία Φυσικοθεραπευτηρίου – Δεοντολογία.

2. Πλήρη εκπαίδευση σε όλες τις συσκευές φυσικοθεραπείας.

3. Τεχνικές μάλαξης και κινησιολογίας.

4. Πλήρη εκπαίδευση των παθήσεων και των τραυματισμών των τραυματισμών των ασθενών που βρίσκονται

στο Φυσικοθεραπευτήριο μας με καθημερινά μαθήματα.

Εμείς και το προσωπικό του Φυσικοθεραπευτηρίου μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε οι σπουδαστές σας

να αποκτήσουν το απαιτούμενο επιστημονικό επίπεδο καθώς και την εμπειρία για την μετέπειτα πορεία τους.

 

Με εκτίμηση,

Φριλίγγου Παρασκευή

Ευσταθιάδης Αναστάσιος

 

ΘΕΜΑ: «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ Β.ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ»
Η Μονάδα Φροντίδας και Αποκατάστασης Ηλικιωμένων Ατόμων Ιασώ στην Πεύκη, δημιουργήθηκε το 1969 με όραμα να γίνει σημείο αναφοράς στην περίθαλψη ατόμων τρίτης ηλικίας, και σήμερα, πάνω από 40 χρόνια μετά, προσπαθούμε να διατηρούμε τις ίδιες αξίες και οράματα που μας καθιέρωσαν πρωτοπόρους στο χώρο.
Πλήρως πιστοποιημένο από το ελληνικό κράτος, αποτελεί μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (Π.Ε.Μ.Φ.Η).
Για μας, το υψηλότατο επίπεδο παροχής υπηρεσιών αποτελεί κατάκτηση που διατηρούμε μέσω της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας αλλά και εκπαίδευση του προσωπικού ώστε το Ιασώ σήμερα, σε πείσμα των καιρών, να παραμένει μία από τις κορυφαίες μονάδες φροντίδας και αποκατάστασης ηλικιωμένων στη χώρα μας.
Γνωρίζοντας ότι η πρακτική άσκηση είναι απαραίτητη για την πιστοποίηση των μαθητευόμενων στα Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην μονάδα μας υπάρχει η δυνατότητα πραγματοποίησης της πρακτικής τους, στην ειδικότητα Β.Φυσικοθεραπευτή καθώς υπάρχει επιβλέπων Φυσικοθεραπευτής σε καθημερινή βάση στην μονάδα μας.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι στην μονάδα μας υπάρχει δυνατότητα κάλυψης 4 θέσεων Β. Φυσικοθεραπευτή για Πρακτική Άσκηση. Εάν ανάμεσα στους απόφοιτους της σχολής σας υπάρχουν άτομα με διάθεση για δουλειά και απόκτηση εργασιακής εμπειρίας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την Μονάδα μας στα τηλέφωνα 210.8024907 και 210.6121211.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία.
Υπεύθυνη Προσωπικού: Μαρία-Άννα Γεωργιάδου

Από τον παιδικό σταθμό «Ο θησαυρός της γνώσης» που εδρεύει στο Ίλιον, ζητείται κοπέλα για πρακτική άσκηση. Υπεύθυνη του παιδικού σταθμού: κα. Αμαλία Βαμβακοπούλου. Τηλ. επικοινωνιας 210-2696415 και 6977 672468

Κομμωτήριο και χώρος περιποίησης άκρων στην Νέα Ερυθραία ζητά σπουδαστές ή απόφοιτους των ειδικοτήτων της Κομμωτικής και της Ονυχοπλαστικής για πρακτική άσκηση. Τηλ. επικοινωνίας 6979722335, κα Σοφία Λεβέντη.

Το Φυσικοθεραπευτήριο της Γεώργα Γεωργίας , Δελφών 21 – Άνω Λιόσια, ζητά Βοηθό Φυσικοθεραπευτή για πρακτική άσκηση. Στοιχεία επικοινωνίας: 6974645100, tzgeorga@yahoo.com.