ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ Ο.Α.Σ.Α ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ Δ.ΙΕΚ

Αγαπητοί σπουδαστές του ΙΕΚ Αχαρνών,

σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας έκδοσης προσωποποιημένων καρτών μειωμένου εισιτηρίου για την μετακίνηση των σπουδαστών των Δ.ΙΕΚ του νομού Αττικής με τα μέσα μαζικής μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α., υπογράφηκε από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και τον Ο.Α.Σ.Α. η σύμβαση 01/2018. Η διαδικασία για την έκδοση για τους δικαιούχους οι οποiοι περιλαμβάνονται στο συνημμένο αρχείο excel, αυτών είναι ως ακολούθως:

•       Το ΙΕΚ δίνει στον σπουδαστή βεβαίωση σπουδών με την αναγραφή του αριθμού της παρούσας σύμβασης για να την προσκομίσει στο πλησιέστερο εκδοτήριο για την έκδοση της προσωποποιημένης «έξυπνης» κάρτας του.

•       Οι δικαιούχοι σπουδαστές πρέπει ακολούθως να γνωστοποιήσουν τον Αριθμό Κάρτας στο ΙΕΚ, προκειμένου να καταρτιστεί σχετικό ηλεκτρονικό αρχείο ώστε να είναι δυνατή η επαναφόρτισή της στο μέλλον. Οι «έξυπνες» κάρτες μειωμένης μετακίνησης εκδίδονται από το σύνολο των εκδοτηρίων του Ομίλου Ο.Α.Σ.Α. (όπως αυτά αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα www.ATH.ENA Card.gr) με τη χρήση του «εντύπου προσωποποιημένης κάρτας», της φωτογραφίας του δικαιούχου και της βεβαίωσης σπουδών του ΙΕΚ.

Κατά τη διαδικασία έκδοσης καταχωρείται η ισχύς του δικαιώματος μετακίνησης και δεν πραγματοποιείται συναλλαγή/χρέωση της κάρτας, παρά μόνο αρχικοποίηση – προσωποποίηση.

Τέλος οι δικαιούχοι Σπουδαστές οφείλουν να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο να φυλάσσουν με δική τους ευθύνη το εκτυπωμένο «έντυπο προσωποποιημένης κάρτας» και να θυμούνται τον 8-ψήφιο αριθμό PIN που είχαν επιλέξει, καθώς σε περίπτωση απώλειας της Προσωποποιημένης Κάρτας, η αντικατάστασή της είναι εφικτή αποκλειστικά και μόνον με χρήση του. Σε διαφορετική περίπτωση, η έκδοση νέας κάρτας θα είναι εφικτή μετά τη λήξη ισχύος του δικαιώματος.

Για να δείτε τα ονόματα των δικαιούχων σπουδαστών μειωμένου εισιτηρίου του ΙΕΚ Αχαρνών πατήστε εδώ

Για να δείτε την σχετική απόφαση του ΙΝΕΔΙΒΙΜ πατήστε εδώ