Ζωντανή συνομιλία

Χάρτης

Top Panel
 • Προπονητής Ποδοσφαίρου
  Προπονητής Ποδοσφαίρου
 • Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  Βοηθός Φυσικοθεραπείας
 • Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
  Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
 • Προπονητής Κλασικού Αθλητισμού
  Προπονητής Κλασικού Αθλητισμού
 • Βοηθός Φαρμακείου
  Βοηθός Φαρμακείου
 • Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
  Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
 • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας-Chef
  Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας-Chef
 • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων
  Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων
 • Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών
  Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών
 • Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων
  Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων
 • Νέες Ειδικότητες 2021-2022
  Νέες Ειδικότητες 2021-2022
A+ R A-
 • Λειτουργία Θ.Δ.ΙΕΚ Αχαρνών, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

    

  Επέτειος μνήμης και τιμής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου!
   
  Το Δ.ΙΕΚ Αχαρνών θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021, όπως φαίνεται και στο Χρονοδιάγραμμα Εξαμήνου 2021Β.
   
  Η αναπλήρωση των μαθημάτων έχει ήδη πραγματοποιηθεί ή προγραμματιστεί , με ευθύνη της Διεύθυνσης.

   

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2021Β

 • Σας ενημερώνουμε ότι οι σπουδαστές που επιθυμούν απαλλαγή μαθημάτων μπορούν να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Θ. Δ.ΙΕΚ Αχαρνών ή μέσω μειλ στο headmistress@diekacharnon.org τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συνοδευόμενα από ΑΙΤΗΣΗ, έως και τις 29/10/21. 

  Η διαδικασία απαλλαγής από μαθήματα, ορίζεται ως εξής:

  1. Για απαλλαγές από μαθήματα τα οποία έχουν κατοχυρώσει καταρτιζόμενοι σε ειδικότητες των ΙΕΚ, γίνονται δεκτές αιτήσεις οι οποίες συνοδεύονται από Ατομικό Δελτίο Καταρτιζομένου.

  2. Για απαλλαγές από μαθήματα λόγω πιστοποιημένων προσόντων καταρτιζομένων, οι οποίοι είναι απόφοιτοι της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γίνονται δεκτές αιτήσεις οι οποίες συνοδεύονται από:

  i)        Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος

  ii)       Αναλυτική βαθμολογία και

  iii)      Αποσπάσματα του Οδηγού Σπουδών της σχολής στην οποία φοίτησε, που αφορούν στα μαθήματα που αιτείται απαλλαγής (ο οδηγός σπουδών πρέπει να είναι της ίδιας χρονικής περιόδου με την αναλυτική του βαθμολογία). Σε περίπτωση που δεν υφίσταται οδηγός σπουδών να προσκομίζεται βεβαίωση διδάσκοντος σχετικά με την διδαχθείσα ύλη.


  3. Για απαλλαγή από την ξένη γλώσσα, γίνονται δεκτές αιτήσεις οι οποίες συνοδεύονται από ξενόγλωσσο τίτλο σπουδών.

  Προσοχή: Οι καταρτιζόμενοι, οι οποίοι είχαν απαλλαγή μαθημάτων σε προηγούμενα εξάμηνα, οφείλουν να υποβάλουν νέα αίτηση δεν χρειάζεται ωστόσο να προσκομίσουν εκ νέου τον τίτλο γλωσσομάθειας.

 • Προγράμματα Κινητικότητας Erasmus + 2022

  Σπουδαία νέα!!! 👏👏👏 Συνεχίζεται για 4η συνεχή χρονιά για το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών ο μαραθώνιος ευκαιριών Erasmus+ για τους σπουδαστές μας, Για το 2022 εγκρίθηκε η πρόταση για ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!⚽️⚽️🏀🏀 και συγκεκριμένα για την εκπαιδευσή τους σε Ακαδημίες επαγγελματικών ομάδων ποδοσφαίρου Sporting Lisboa & Benfica και καλαθοσφαίρισης Alpha Basketball Sibiu, Romania.

  Επίσης εγκρίθηκε η δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης χρηματοδοτούμενης από Ευρωπαίκά κονδύλια σε διακεκριμένους χώρους εργασίας του εξωτερικού για Β. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ!!
   
  Σημειωτέον ότι από τον Σεπτέμβριο 2021 έχουν ήδη ολοκληρωθεί ροές των ειδικοτήτων Βοηθός Φαρμακείου, Βοηθός Φυσικοθεραπείας, ενώ η ροή Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Chef βρίσκεται σε εξέλιξη και επίκεινται ροές των ειδικοτήτων Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων και Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων.
   
  Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ μας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον υπεύθυνο του Γραφείου Erasmus + του Δ.ΙΕΚ μας, κ. Γιάννη Ακριτίδη για τον άρτιο σχεδιασμό και εκτέλεση των προγραμμάτων Erasmus+.
   
 • Πρόγραμμα Εξετάσεων Προόδων 2021Β

  Παρακαλώ, ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Εξετάσεων Προόδων 2021Β στον σύνδεσμο

  Πρόγραμμα Εξετάσεων Προόδων 2021Β

  Τα μαθήματα κατά τη διάρκεια των Εξετάσεων διεξάγονται κανονικά.

   

 • ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Ι.Ε.Κ

  Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4187/τ.Β’/10.09.2021 η αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), αναφορικά με τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών για το 2021-22 και κοινοποιούνται τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους.

  Συγκεκριμένα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’, άρθρα 10-17, περιγράφονται τα μέτρα που θα εφαρμόζονται κατά τη λειτουργία των Ι.Ε.Κ.

  Σύνοψη των μέτρων:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους.
  • Υποχρέωση προσκόμισης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης από COVID-19 το τελευταίο εξάμηνο. Σε κάθε άλλη περίπτωση υποχρεούνται σε διαγνωστικό έλεγχο (rapid ή PCR test) με δικής τους δαπάνη, δύο (2) φορές ανά εβδομάδα.
  • Οι πρακτικά ασκούμενοι και οι καταρτιζόμενοι σε χώρους εργασίας, τηρούν τα μέτρα που εφαρμόζονται και ισχύουν για τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας. Ειδικότερα, για τις δομές υγείας τηρούν υποχρεωτικά τις οδηγίες και τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Υγείας.
  • Εκπαιδευτικές εκδρομές, μετακινήσεις, διαγωνισμοί, εκδηλώσεις και τελετές, επιτρέπονται και πραγματοποιούνται, λαμβανομένων υπόψη πάντοτε και των επιδημιολογικών δεδομένων που επικρατούν και εντός του πλαισίου που θα καθορίζεται από τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις κάθε φορά.
  • Τηρούνται γενικά μέτρα προστασίας, όπως τήρηση των μέγιστων δυνατών αποστάσεων μεταξύ όλων των προσώπων, πρόβλεψη για διαφορετικά διαλείμματα, συχνή και ορθή εφαρμογή υγιεινής χεριών και συχνός αερισμός χώρων, σχολαστικός καθαρισμός του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού/επιφανειών μετά από κάθε χρήση.

  Διαβάστε το ΦΕΚ με την ΚΥΑ

     •  

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2021Β με ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

My video

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλώ, τηρείτε τα μέτρα πρόληψης Covid 19

Ενημερωθείτε για την ΚΥΑ αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254

 

 

 

 

Εξετάσεις Προόδων 2021Β:
29/11/2021-10/12/2021
 
 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλώ, τηρείτε τα μέτρα πρόληψης Covid 19

Ενημερωθείτε για την ΚΥΑ αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254

 

 

 

 

Εξ αποστάσεως Κατάρτιση: Περιγραφή-Εργαλεία-Θεωρητικό Πλαίσιο

Προγράμματα Κινητικότητας

Γνωρίστε την Ομάδα μας

Επισκέψεις

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021Β