Ζωντανή συνομιλία

Χάρτης

Top Panel
 • Προπονητής Ποδοσφαίρου
  Προπονητής Ποδοσφαίρου
 • Βοηθός Φυσικοθεραπείας
  Βοηθός Φυσικοθεραπείας
 • Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
  Προπονητής Καλαθοσφαίρισης
 • Προπονητής Κλασικού Αθλητισμού
  Προπονητής Κλασικού Αθλητισμού
 • Βοηθός Φαρμακείου
  Βοηθός Φαρμακείου
 • Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
  Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
 • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας-Chef
  Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης Αρχιμάγειρας-Chef
 • Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων
  Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων
 • Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών
  Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών
 • Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων
  Βοηθός Ιατρικών Εργαστηρίων
 • Νέες Ειδικότητες 2021-2022
  Νέες Ειδικότητες 2021-2022
A+ R A-
 • ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 27/1/2022

  ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!

  Όλες οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την Πέμπτη 27/1/2022 ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ.

   Οι τροποποιήσεις ανά τμήμα και  μάθημα έχουν αναρτηθεί στα αντίστοιχα Classrooms .

   
   
 • ΑΝΑΒΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/1/2022

  ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!

  Όλες οι προγραμματισμένες εξετάσεις για την Τετάρτη 26/1/2022 ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για τη Δευτέρα 7/2/2022 με το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν ξεχωριστά σε κάθε Classroom.

  Η Αναβολή οφείλεται στην παράταση της σημερινής αργίας και αύριο Τετάρτη λόγω της κακοκαιρίας, σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας καθώς και την Απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών. Η ανακοίνωση αφορά ΜΟΝΟΝ τα τμήματα που είχαν προγραμματισμένη εξέταση για αύριο Τετάρτη, 26/1.
   
 • 24, 25 & 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Θ. Δ.ΙΕΚ ΑΧΑΡΝΩΝ

  Άμεση εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση: 

  Επικοινωνείτε μέσω e-mail: headmistress@diekacharnon.org

 • Πρόγραμμα Τελικών Εξετάσεων 2021Β

    Η περίοδος Τελικών Εξετάσεων Εξαμήνου για το Δ.ΙΕΚ Αχαρνών διαρκεί από 26 Ιανουαρίου 2022 έως 4 Φεβρουαρίου 2022.

  Τα τμήματα προσέρχονται σύμφωνα με το Πρόγραμμα.

  Τα μαθήματα εξαμήνου λήγουν στις 21 Ιανουαρίου 2022. Κατά την περίοδο των εξετάσεων δεν γίνονται μαθήματα.

  Η συμμετοχή στις τελικές εξετάσεις είναι υποχρεωτική και ο βαθμός αναλογεί στο 60% της τελικής βαθμολογίας.

  Καλή επιτυχία!!!

   

 • Επανέναρξη Μαθημάτων μετά τις Διακοπές Χριστουγέννων

    

  Σύμφωνα με την τελευταία ΚΥΑ, ΦΕΚ 6290/29-12-2021  η οποία ισχύει μέχρι και την 17η Ιανουαρίου 2022, τα μαθήματα στα ΙΕΚ γίνονται διά ζώσης.

  Προβλέπεται υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλους τους χώρους του ΙΕΚ, τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου όπου αυτό είναι εφικτό, χρήση αντισηπτικού και καλός εξαερισμός των χώρων.

  Στις 7 Ιανουαρίου 2022 ξεκινούν τα μαθήματα στα ΙΕΚ μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, σύμφωνα με το Ωρολόγιο Πρόγραμμα.

  Στις 7 Ιανουαρίου 2022 όσοι δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid τεστ ή PCR.

  Από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022 όσοι έρθουν για μάθημα και δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή δεν έχουν πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ, θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid τεστ ή PCR.

   Πιστοποιητικά Νόσησης σε Ισχύ:

   Το πιστοποιητικό νόσησης εκδίδεται:

  • με PCR εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο,
  • για τους πλήρως εμβολιασμένους με rapid test.

  Η ισχύς του πιστοποιητικού νόσησης διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο, με την επιφύλαξη των δύο επόμενων εδαφίων.

  Ειδικά, τα πιστοποιητικά νόσησης που εκδόθηκαν από τις 5.7.2021 έως και τις 31.10.2021 είτε με PCR είτε με rapid test παραμένουν σε ισχύ έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και πάντως όχι πέραν της 31ης.1.2022.

  Η ισχύς των πιστοποιητικών νόσησης που εκδόθηκαν από την 1η/11/2021 έως και την 4η/12/2021 είτε με PCR είτε με rapid test διαρκούν ενενήντα (90) ημέρες.

   Πλήρως Εμβολιασμένοι

   Πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται:

  • όσοι έχουν ολοκληρώσει πριν από τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 και
  • όσοι έχουν ολοκληρώσει πριν από τουλάχιστον δεκατέσσερις (14) ημέρες τον εμβολιασμό για κορωνοϊό COVID-19 με μία (1) δόση εμβολίου λόγω νόσησής τους από κορωνοϊό COVID-19

  Ειδικά για όσους έχουν συμπληρώσει τα 60 έτη και έχει παρέλθει χρονικό διάστημα επτά (7) μηνών από τη χορήγηση της δεύτερης δόσης ή, στην περίπτωση μονοδοσικών εμβολίων, από τη χορήγηση της μοναδικής δόσης, πλήρως εμβολιασμένοι θεωρούνται όσοι έχουν λάβει και την αναμνηστική/τρίτη δόση.

  Στην περίπτωση νόσησης πλήρως εμβολιασμένου ατόμου η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού διακόπτεται για δεκατέσσερις (14) ημέρες από την ημερομηνία θετικής διάγνωσης και ενεργοποιείται εκ νέου τη δέκατη πέμπτη (15η) ημέρα αυτής.

   Περίπτωση κρούσματος/στενής επαφής:

   Γενικός πληθυσμός

  1. Άτομα με επιβεβαιωμένη λοίμωξη από Sars-Cov-2 – Απομόνωση:

  Παραμονή σε απομόνωση επί πέντε (5) ημέρες τουλάχιστον και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα. Η ημέρα λήψης του θετικού test θεωρείται ως ημέρα 0 και ακολουθούν οι πέντε (5) ημέρες απομόνωσης.

  Μετά την πάροδο πέντε (5) ημερών απομόνωσης και εάν δεν υπάρχουν συμπτώματα ή τα συμπτώματα μετά το πενθήμερο βελτιώνονται με πλήρη υποχώρηση του πυρετού για ένα 24ωρο χωρίς την χρήση αντιπυρετικών, διακοπή απομόνωσης. Εάν ο πυρετός συνεχίζει, παράταση της απομόνωσης εντός οικίας μέχρις πλήρους υποχώρησης του πυρετού.

  Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες από την λήξη της απομόνωσης.

  1. Άτομα που ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα – Καραντίνα:

  2α. Για άτομα εμβολιασμένο και με ενισχυτική δόση ή άτομα εμβολιασμένα με 2 δόσεις τους τελευταίους 6 μήνες ή με μία δόση του εμβολίου J&J τους τελευταίους 2 μήνες:

  Χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για δέκα (10) ημέρες και διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή Rapid Antigen Test) την 5 η ημέρα από την έκθεση.

  2β. Για άτομα εμβολιασμένα με 2 δόσεις πάνω από 6 μήνες χωρίς ενισχυτική δόση ή με μία δόση του εμβολίου J&J πάνω από 2 μήνες χωρίς ενισχυτική δόση ή ανεμβολίαστους:

  Παραμονή στο σπίτι για πέντε (5) ημέρες και αποφυγή επαφής με άλλα άτομα.

  Την 5η ημέρα διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου (PCR ή Rapid Antigen Test).

  Μετά την 5η ημέρα, χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας για τουλάχιστον άλλες πέντε (5) ημέρες.

  Σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ή θετικού εργαστηριακού ελέγχου, τα άτομα της κατηγορίας 2β (Καραντίνα) μεταπίπτουν στην κατηγορία 1 (Απομόνωση) και εφαρμόζουν τις αντίστοιχες οδηγίες.

  Αναφορικά με την χρήση μάσκας τα μέλη της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες εφιστούν την προσοχή στην όσο το δυνατόν καλύτερη εφαρμογή αυτής.

   

   

 • Πανελλήνιο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

    

  Με αξιοσημείωτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης,

   «3 on 3», που διοργανώθηκε από το Δημόσιο Θεματικό ΙΕΚ Αχαρνών, με τη συμμετοχή 12 συνολικά ομάδων αποτελούμενων από σπουδαστές του Δ.ΙΕΚ Αχαρνών, Κορυδαλλού, Μεγάρων, Ακαδημίας Πλάτωνος και την Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Την απονομή των μεταλλίων και επάθλων τίμησε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος, αφού παρακολούθησε τους τελικούς αγώνες, απολαμβάνοντας, ως αθλητής,  τον παλμό της «κερκίδας»,  εξήρε το εκπαιδευτικό έργο του Θ.Δ.ΙΕΚ Αχαρνών και τόνισε την σπουδαιότητα του αθλητισμού και των συλλογικών αθλητικών διοργανώσεων.

  Το διήμερο τουρνουά διεξήχθη την 13η και 14η Δεκεμβρίου 2021, στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Αχαρνών, το οποίο έχει παραχωρηθεί από την Δημοτική Φροντίδα Δήμου Αχαρνών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του Δ.ΙΕΚ και κορυφώθηκε με 2 συγκλονιστικούς αγώνες:

  τον μικρό τελικό ανάμεσα στις ομάδες «Προπονητές Καλαθοσφαίρισης Δ.ΙΕΚ Κορυδαλλού Α΄» και «Στελέχη Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών Α΄, Δ.ΙΕΚ Αχαρνών» και

  τον τελικό ανάμεσα στις ομάδες «Προπονητές Καλαθοσφαίρισης Α΄ Δ.ΙΕΚ Αχαρνών» και «Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας».

  Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

  Ομάδα «Προπονητές Καλαθοσφαίρισης Α΄ εξ. Θ. Δ.ΙΕΚ Αχαρνών»:     1ος Νικητής, Χρυσό μετάλλιο

  «Ομάδα Καλαθοσφαίρισης Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας»: 2ος Νικητής, Αργυρό μετάλλιο

  Ομάδα «Προπονητές Καλαθοσφαίρισης Α΄εξ. Δ.ΙΕΚ Κορυδαλλού»: 3ος Νικητής, Χάλκινο μετάλλιο

  Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν διαγωνισμοί τρίποντων και ελεύθερων βολών ανδρών και γυναικών στους οποίους νικητές ανακηρύχτηκαν οι:

  • Ειρήνη-Διονυσία Βασιλοπούλου, καταρτιζόμενη στην ειδικότητα «Προπονητής Καλαθοσφαίρισης Α΄εξ., Θ. Δ.ΙΕΚ Αχαρνών,
  • Αλέξανδρος Βάτσιος, καταρτιζόμενος στην ειδικότητα «Προπονητής Αθλημάτων με κατεύθυνση Καλαθοσφαίριση» Γ΄εξ., Θ.Δ.ΙΕΚ Αχαρνών.

  Βεβαιώσεις Συμμετοχής απονεμήθηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες καταρτιζόμενους και τιμητικές αναμνηστικές πλακέτες απονεμήθηκαν στα συμμετέχοντα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

  Η Διεύθυνση του Θ.Δ.ΙΕΚ Αχαρνών εκφράζει θερμά συγχαρητήρια και ευχαριστίες στους συντελεστές της διοργάνωσης:

  • Τον επικεφαλής της Διοργάνωσης, εκπαιδευτή Φυσικής Αγωγής και Προπονητή Καλαθοσφαίρισης: Άγγελο Τσοβίλη
  • Τους Καταρτιζόμενους και Καταρτιζόμενες στο τμήμα  «Προπονητές Αθλημάτων» Γ1 του Θ.Δ.ΙΕΚ Αχαρνών, με κατεύθυνση την Καλαθοσφαίριση, οι οποίοι εκτέλεσαν ως επαγγελματίες όλους τους νευραλγικούς και σύνθετους ρόλους της διοργάνωσης.
  • Τους εκπαιδευτές Φυσικής Αγωγής και Προπονητές Καλαθοσφαίρισης:

  Κωνσταντίνο Βουζούλια,   Απόστολο Δαλακούρα και Δημήτριο Κοντοστάνο.

  Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται :

  • Στον ιατρό, εκπαιδευτή του Θ.ΙΕΚ Αχαρνών Ανδρέα Γαρδούνη και την Φυσικοθεραπεύτρια, εκπαιδεύτρια του Θ.Δ.ΙΕΚ Αχαρνών Ελένη Καρανάσιου, για τη διαρκή παρουσία τους στη διοργάνωση,
  • Στις καταρτιζόμενες του τμήματος «Στέλεχος Ασφαλείας Προσώπων και Υποδομών», Γ εξ. οι οποίες φρόντισαν για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας κατά COVID 19, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, υπό την εποπτεία του εκπαιδευτή τους Ανδρέα Ζαφειρόπουλου
  • Στους συναδέλφους Διευθυντές ΙΕΚ και στους εκπαιδευτές που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

  Εκφράζουμε την ευχή στο μέλλον οι υγειονομικές συνθήκες να επιτρέπουν τη συμμετοχή και των ΙΕΚ της περιφέρειας  στην διοργάνωση αυτήν.

   

     

   Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ του ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ Δ.ΙΕΚ ΑΧΑΡΝΩΝ

     ΡΟΔΩ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗ                                

   

                                                                      

                                                                                  

   
 • Λειτουργία Θ.Δ.ΙΕΚ Αχαρνών, Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

    

  Επέτειος μνήμης και τιμής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου!
   
  Το Δ.ΙΕΚ Αχαρνών θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021, όπως φαίνεται και στο Χρονοδιάγραμμα Εξαμήνου 2021Β.
   
  Η αναπλήρωση των μαθημάτων έχει ήδη πραγματοποιηθεί ή προγραμματιστεί , με ευθύνη της Διεύθυνσης.

   

ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 2021Β

 • Σας ενημερώνουμε ότι οι σπουδαστές που επιθυμούν απαλλαγή μαθημάτων μπορούν να προσκομίσουν στη Γραμματεία του Θ. Δ.ΙΕΚ Αχαρνών ή μέσω μειλ στο headmistress@diekacharnon.org τα απαραίτητα δικαιολογητικά, συνοδευόμενα από ΑΙΤΗΣΗ, έως και τις 29/10/21. 

  Η διαδικασία απαλλαγής από μαθήματα, ορίζεται ως εξής:

  1. Για απαλλαγές από μαθήματα τα οποία έχουν κατοχυρώσει καταρτιζόμενοι σε ειδικότητες των ΙΕΚ, γίνονται δεκτές αιτήσεις οι οποίες συνοδεύονται από Ατομικό Δελτίο Καταρτιζομένου.

  2. Για απαλλαγές από μαθήματα λόγω πιστοποιημένων προσόντων καταρτιζομένων, οι οποίοι είναι απόφοιτοι της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γίνονται δεκτές αιτήσεις οι οποίες συνοδεύονται από:

  i)        Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος

  ii)       Αναλυτική βαθμολογία και

  iii)      Αποσπάσματα του Οδηγού Σπουδών της σχολής στην οποία φοίτησε, που αφορούν στα μαθήματα που αιτείται απαλλαγής (ο οδηγός σπουδών πρέπει να είναι της ίδιας χρονικής περιόδου με την αναλυτική του βαθμολογία). Σε περίπτωση που δεν υφίσταται οδηγός σπουδών να προσκομίζεται βεβαίωση διδάσκοντος σχετικά με την διδαχθείσα ύλη.


  3. Για απαλλαγή από την ξένη γλώσσα, γίνονται δεκτές αιτήσεις οι οποίες συνοδεύονται από ξενόγλωσσο τίτλο σπουδών.

  Προσοχή: Οι καταρτιζόμενοι, οι οποίοι είχαν απαλλαγή μαθημάτων σε προηγούμενα εξάμηνα, οφείλουν να υποβάλουν νέα αίτηση δεν χρειάζεται ωστόσο να προσκομίσουν εκ νέου τον τίτλο γλωσσομάθειας.

 • Προγράμματα Κινητικότητας Erasmus + 2022

  Σπουδαία νέα!!! 👏👏👏 Συνεχίζεται για 4η συνεχή χρονιά για το Θεματικό Δ.ΙΕΚ Αχαρνών ο μαραθώνιος ευκαιριών Erasmus+ για τους σπουδαστές μας, Για το 2022 εγκρίθηκε η πρόταση για ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ!!!⚽️⚽️🏀🏀 και συγκεκριμένα για την εκπαιδευσή τους σε Ακαδημίες επαγγελματικών ομάδων ποδοσφαίρου Sporting Lisboa & Benfica και καλαθοσφαίρισης Alpha Basketball Sibiu, Romania.

  Επίσης εγκρίθηκε η δυνατότητα Πρακτικής Άσκησης χρηματοδοτούμενης από Ευρωπαίκά κονδύλια σε διακεκριμένους χώρους εργασίας του εξωτερικού για Β. ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ!!
   
  Σημειωτέον ότι από τον Σεπτέμβριο 2021 έχουν ήδη ολοκληρωθεί ροές των ειδικοτήτων Βοηθός Φαρμακείου, Βοηθός Φυσικοθεραπείας, ενώ η ροή Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Chef βρίσκεται σε εξέλιξη και επίκεινται ροές των ειδικοτήτων Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων και Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων.
   
  Η Διεύθυνση του Δ.ΙΕΚ μας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στον υπεύθυνο του Γραφείου Erasmus + του Δ.ΙΕΚ μας, κ. Γιάννη Ακριτίδη για τον άρτιο σχεδιασμό και εκτέλεση των προγραμμάτων Erasmus+.
   
 • Πρόγραμμα Εξετάσεων Προόδων 2021Β

  Παρακαλώ, ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα Εξετάσεων Προόδων 2021Β στον σύνδεσμο

  Πρόγραμμα Εξετάσεων Προόδων 2021Β

  Τα μαθήματα κατά τη διάρκεια των Εξετάσεων διεξάγονται κανονικά.

   

 • ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ Ι.Ε.Κ

  Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 4187/τ.Β’/10.09.2021 η αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254 Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), αναφορικά με τη λειτουργία των εκπαιδευτικών δομών για το 2021-22 και κοινοποιούνται τα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 κατά τη λειτουργία τους.

  Συγκεκριμένα στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β’, άρθρα 10-17, περιγράφονται τα μέτρα που θα εφαρμόζονται κατά τη λειτουργία των Ι.Ε.Κ.

  Σύνοψη των μέτρων:

  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους.
  • Υποχρέωση προσκόμισης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης από COVID-19 το τελευταίο εξάμηνο. Σε κάθε άλλη περίπτωση υποχρεούνται σε διαγνωστικό έλεγχο (rapid ή PCR test) με δικής τους δαπάνη, δύο (2) φορές ανά εβδομάδα.
  • Οι πρακτικά ασκούμενοι και οι καταρτιζόμενοι σε χώρους εργασίας, τηρούν τα μέτρα που εφαρμόζονται και ισχύουν για τους εργαζόμενους στους χώρους εργασίας. Ειδικότερα, για τις δομές υγείας τηρούν υποχρεωτικά τις οδηγίες και τις κείμενες διατάξεις του Υπουργείου Υγείας.
  • Εκπαιδευτικές εκδρομές, μετακινήσεις, διαγωνισμοί, εκδηλώσεις και τελετές, επιτρέπονται και πραγματοποιούνται, λαμβανομένων υπόψη πάντοτε και των επιδημιολογικών δεδομένων που επικρατούν και εντός του πλαισίου που θα καθορίζεται από τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις κάθε φορά.
  • Τηρούνται γενικά μέτρα προστασίας, όπως τήρηση των μέγιστων δυνατών αποστάσεων μεταξύ όλων των προσώπων, πρόβλεψη για διαφορετικά διαλείμματα, συχνή και ορθή εφαρμογή υγιεινής χεριών και συχνός αερισμός χώρων, σχολαστικός καθαρισμός του χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού/επιφανειών μετά από κάθε χρήση.

  Διαβάστε το ΦΕΚ με την ΚΥΑ

     •  

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2021Β με ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

My video

 

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλώ, τηρείτε τα μέτρα πρόληψης Covid 19

Ενημερωθείτε για την ΚΥΑ αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254

 

 

 

 

 
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
 
 
Προσοχή!!! Αναπροσαρμογή του Προγράμματος Εξετάσεων για όσα τμήματα είχαν εξέταση την Πέμπτη 27/1/2022.
Αναζητήστε τις τροποποιήσεις στα Classrooms ανά τμήμα και μάθημα.
 
Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αχαρνών το Δ.ΙΕΚ Αχαρνών θα παραμείνει κλειστό την Δευτέρα 24, Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 , ΦΕΚ τ.Β. 187/24.1.2022 ,
την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 , ΦΕΚ τ.Β. 189/25.1.2022 καθώς και Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου.
 
Εξ αποστάσεως εξυπηρέτηση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλώ, τηρείτε τα μέτρα πρόληψης Covid 19

 

Ενημερωθείτε για την ΚΥΑ αριθ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 55254

 

 

 

 

Εξ αποστάσεως Κατάρτιση: Περιγραφή-Εργαλεία-Θεωρητικό Πλαίσιο

Προγράμματα Κινητικότητας

Επισκέψεις

Γνωρίστε την Ομάδα μας

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2021Β