Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Η πλατφόρμα eClass Δ.Ι.Ε.Κ Αχαρνών αποτελεί ένα ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις. Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται με τη χρήση ενός απλού φυλλομετρητή (web browser) χωρίς την απαίτηση εξειδικευμένων τεχνικών γνώσεων.

Ανακοινώσεις

  • - Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 -

    Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΩΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 50Mb.

    ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΕΙΟ, ή ΣΥΝΟΛΟ ΑΡΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ WeTransfer (wetransfer.com). ΕΚΕΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΤΕ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 2Gb. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ (COPY) ΤΟΝ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟ (LINK) ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΡΤΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΕΛΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ E-CLASS.