ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ» ΤΩΝ ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο Θέατρο ΠΚ, η παρουσίαση της σπονδυλωτής παράστασης από τις τελοιόφοιτες του Τμήματος Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του Δ.ΙΕΚ Αχαρνών. Σε ένα κατάμεστο θέατρο, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων φίλοι και συγγενείς των σπουδαστριών καθώς και εκπαιδευτές-καθηγητές των Δ.ΙΕΚ Αχαρνών, Αγ. Αναργύρων και Περιστερίου, παρουσιάστηκε ένα ανοιχτό μάθημα… αποφοίτησης με κοινό.

Στην παράσταση συμμετείχαν ενεργά τα παιδιά που παραβρέθηκαν καθώς τους δόθηκε η δυνατότητα να ανέβουν στη σκηνή για να ανακαλύψουν πώς παίζεται το θέατρο σκιών, γνώρισαν και έπαιξαν με κούκλες φτιαγμένες από τις σπουδάστριες, άκουσαν λαϊκούς μύθους και στο τέλος έπαιξαν όλοι θεατρικά παιχνίδια.

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Πειραιά και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Διευθυντών Δημοσίων ΙΕΚ (ΠΑΝ.Ε.Δ.Δ.ΙΕΚ) κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος, ο διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς, κ. Γιάννης Καρβούνης και φυσικά ο διευθυντής του Δ.ΙΕΚ Αχαρνών κ. Ευάγγελος Κάλιοσης.

Η βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση της παράστασης πραγματοποιήθηκε με τη σύμπραξη του Τμήματος Φωτογραφίας του Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς.

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Κατερίνα Ανανία, Κατερίνα Γεωργίου, Χριστίνα Γκιόκα, Ερμελίντα Γκουραλέτσι, Φεβρωνία Ιμπραχίμ, Πόπη Ιωακειμίδου, Ντόρα Κατηφόρη, Εύη Κατσικαλούδη, Ευταξία Κατσιμάρδου, Χριστίνα Κουσίδου, Μαίρη-Σόφη Κωνσταντίνου, Ευτυχία Μαυρέλη, Ιουλία Μέστρου, Αναστασία Μουλά, Σταματία Μυτικιώτη, Καλλιόπη Νικητοπούλου, Χαρά Νικολουδάκη, Ερισέλντα Ντίντα, Δέσποινα Ντουμάκη, Κατερίνα Οικονομοπούλου, Χρύσα Παπαζαχαρίου, Κωνσταντίνα Πλουμπή, Μαρία Σταύρα, Φωτεινή Στυλιαρά, Άννα Τσούμπη, Νικολέττα Φασιάνη, Ελένη Φούκη.

Συντελεστές:
Επιμέλεια-Σκηνοθεσία: Αντιγόνη Ευστρατόγλου, Σοφία Καραγιάννη
Μουσική Επιμέλεια: όλη η ομάδα
Κοστούμια-Φροντιστήριο: όλη η ομάδα
Φωτογραφίες-Βιντεοσκόπηση: Δ.ΙΕΚ Κηφισιάς
Ηλεκτρολόγος-Τεχνικός: Γιάννης Αλεξόπουλος
Οργάνωση Παραγωγής: Σοφία Καραγιάννη, Αντιγόνη Ευστρατόγλου
Επικοινωνία: Σοφία Καραγιάννη